Nærgymnastik

Er det svært at komme til gymnastik? Vi bringer gymnastikken tættere på dig!

Nærgymnastik er hensynstagende vedligeholdelsestræning og er målrettet personer, der har brug for individuelle hensyn på holdet og derfor ikke kan deltage på almindelige hold.


Vi laver gymnastik for alle beboere i afd. 37. torsdage kl 10-11.30 i selskabslokalet på Tuborgvej. I en periode vil der også være gymnastik fra 11.45-13.15 samme sted.


Læs mere på LOF-skolen.dk eller ring til LOF-skolen på telefon 4580 6700.

Underviser Karin Fræmohs kan også kontaktes på 22612281.


Gymnastikken ledes af veluddannet personale, typisk af en fysioterapeut eller en afspændingspædagog (psykomotorisk terapeut) og administreres af LOF-skolen. Holdet mødes en gang om ugen i 1½ time det meste af året.

Som pensionist er prisen kr. 980 for 24 mødegange (41 kroner per mødegang) og der kan betales i rater.


Målet er at bevæge kroppen godt i gennem, at blive lidt forpustet, at blive stærkere samt at fungere bedre i dagligdagen. Vi tilstræber at træningen foregår i en hyggelig stemning, hvor der også er plads til at tale om livet og dagligdagen, samt at dele ideer til at få hverdagen til at fungere bedre.


Ofte foregår træningen på og omkring en stol og det kræver absolut ingen forudsætninger at deltage. Træningen tager udgangspunkt i gruppens behov og kan fx indeholde balancetræning, bevægelse til musik, koordinationsøvelser, konditionstræning, styrketræning, udspænding, afspænding og bækkenbundsøvelser.


Det er gruppeundervisning, men der tages individuelle hensyn og den enkelte får hjælp til at lave øvelserne under hensyntagen til de udfordringer og skavanker et langt liv har givet kroppen og sindet.


Find Selskabslokalet på Tuborgvej